E-Mail: uitroepteken@xs4all.nl

Communicatieadvies

Doordacht en krachtig

Communicatie is effectief door de kracht van de herhaling. Een doordachte huisstijl in samenhang met uw manier van communiceren, aangepast aan elk afzonderlijk medium, zal zijn doel beter bereiken. Uitroepteken is de spin in het web tussen de diverse disciplines en zorgt voor het overbrengen van ideeën aan klanten, medewerkers, grafisch specialisten, tekstschrijvers en websitebouwers, zodat er een krachtig geheel ontstaat.

Tijd voor communicatie

Communicatie, PR en social media zijn vaak sluitposten op de begroting van een onderneming, vooral in het MKB. Per slot van rekening is de core business van bedrijven vaak iets anders dan communicatie. Uitroepteken helpt om communicatie in kaart te brengen en een plan van aanpak en een daarop volgend plan van uitvoering op te zetten. Een goede basis zorgt voor een duidelijke eenvoudige manier van werken, kost minder tijd, maar is des te effectiever.

Profileren door communiceren

Communicatieadvies omvat meer dan alleen een mooie website, een nieuwsbrief, een helder logo een twitter- of facebookaccount. Het gaat erom hoe u al deze hulpmiddelen inzet. Hoe reageert u op klantvragen die binnenkomen, wat staat er in uitgaande offertes en andere externe uitingen? Hoe profileert uw bedrijf zich en bent u vindbaar?

QuickScan

Wilt uw weten wat hoe u communicatie het beste kunt inzetten in uw bedrijf? Vraag de QuickScan aan. Na een interview met u en het doorlichten van uw bedrijf op het gebied van Communicatie, PR en social media krijgt u een QuickScanrapport waarin staat hoe u de communicatie extern zowel als intern kunt verbeteren. Dat geeft ruimte en vertrouwen zodat u zich op uw core business kunt richten.

De QuickScan inclusief rapportage kunt u aanvragen voor 495 euro via uitroepteken@xs4all.nl.