E-Mail: uitroepteken@xs4all.nl

Teksten

Een website, folders, leaflets, brochures, offertes, blogs, persberichten en nieuwsbrieven zijn ondersteunende middelen waarmee u uw boodschap kunt verduidelijken.

Om de wereld te bereiken, klein of groot, is de website onontbeerlijk geworden. Communicatie via internet gaat razendsnel. Als de klant niet geboeid blijft, is hij met één enkele muisklik op het kruisje weer weg. In één milliseconde wordt bepaald of u wel of niet een aantrekkelijke zakenpartner bent.

Internetcommunicatie is daarom een aparte tak van sport. De website moet kietelen, vragen om geconcentreerde aandacht,  inzoomen op wat appelleert aan de onderliggende emoties, het onderbewuste waarop de bezoeker zijn keuzes baseert. Woorden, grafische beelden en het gemak waarmee de bezoeker de site kan bewandelen moeten in balans zijn.

Wat u wilt vermijden is dat uw prachtige boodschap in de kast of de prullenmand verdwijnt of dat de bezoeker op de website te snel op het kruisje rechtsboven klikt.

Maar er zijn vele teksten in ‘bedrijf’, zowel de teksten die intern gebruikt worden als de teksten die een weg naar buiten vinden.

Uitroepteken helpt u teksten te maken die gelezen worden. Teksten die verleidelijk, uitnodigend en bovenal kraakhelder zijn.